Er zijn 4571 producten.

Item 1-25 van 4571 in totaal item(s)

Actieve filters

Douches

Douches

Zin om een nieuwe douche intestellen ? Banio badkamer biedt voor iedereen een ruime keuze aan verschillende design douches die zorgvuldig werden geselecteerd. Ontdek ons groote kwaliteitsvolle assortiment douchedeuren, douchewanden en douchecabines

Een glazen douchewand tilt je badkamer naar een hoger niveau en zorgt voor een instant luxe gevoel. Tegelijkertijd heeft een glazen wand een verruimend effect. Je kan kiezen tussen een vaste of een herschuifbare douchewand. Douchewanden hebben verschillende vormen. U kunt kiezen voor een rechthoekige douchewand . Doucheschermen zijn in veiligheidsglas verkrijgbaar.

U kan ook kiezen voor douchebakken in st,steenhars en Quaryl composiet. Onze douchebakken zijn leverbaar in verschillende vormen. Douchebakken kunnen zowel geleverd worden als opbouw- of als inbouwmodel. Een opbouwmodel wordt op de badkamervloer zelf geïnstalleerd en steekt dus boven de vloer uit. Het inbouwmodel wordt in de vloer geïnstalleerd zodat er vrijwel geen hoogteverschil is.

Indien u het wenst zijn ons douchewanden en douchebakken ook op maat verkrijgbaar.

Is de badkamer te klein voor een aparte douche en bad? Geen probleem, de bad douche combinatie is een goede oplossing. Het enige aandachtspunt is zorgen voor een goede afscherming van het spatwater zodat de badkamervloer droog blijft.

Banio badkamer heeft ook verschillende douchegoten en sifonsVoor een inloopdouche installeer je best een goeie afvoersysteem. Er bestaan verschillende soorten afvoeren. Gewone afvoersystemen – sifons met een afdekking naar keuze – of douchegoten. Douchegoten en sifons zijn cruciaale elementen. Op die manier vermijd je dat de badkamer onder water komt te staan bij elke douche. 

Met het uitgebreide gamma van Banio badkamers vindt u steeds uw droomdouche.