Merken

 • ALAPE

  ALAPE

  Traditioneel handwerk op het hoogste niveau

  Met zijn twee productievestigingen in het Duitse Goslar is Alape een regionaal verankerd bedrijf. Zo’n 200 medewerkers leggen er de basis voor het wereldwijde succes. De productie van de componenten is een samenspel tussen gekwalificeerde ingenieurs en hightechspecialisten enerzijds en een groot aandeel aan handwerk anderzijds.

  www.alape.be

 • AQUA CONCEPT
 • AXOR HANSGROHE
 • BANIO

  BANIO

  Banio, de badkamer specialist verwelkomt u in haar showroom gelegen nabij Brussel.


  We zijn gespecialiseerd in balneotherapie: massagebaden, bubble baden, ook voor mindervaliden, houten badkamermeubelen of in MDF, moduleerbaar of in set, douchecabines, , kolommen en wanden,douchetubs,handdoekdrogers, multifunctionele hammams, en kraanwerk

  Kom bij onze adviseurs informeren en ontdek onze fabrieksprijzen: tot -70% ten opzichte van de concurrentie!

  www.banio.be

 • BANIO.
 • BANIO..
 • BANIO...
 • CLOU

  CLOU

  In ons assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken ons aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of design badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag. 
   
  http://www.clou.nl/

 • COMAP
 • CREAVIT
 • DAMIXA

  DAMIXA

  Damixa – When Design Makes Sense

  Ledereen houdt van een mooi ontwerp. Maar wat kenmerkt uitmuntend design? Bij Damixa geloven we dat uitmuntend design is: When Design makes Sense.

   

  Als onderdeel van de wereldberoemde Deense designtraditie zijn we trots op de filosofie die zegt dat Deens Design wordt bepaald door eenvoudige en duidelijke materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp dat ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik van het object en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie.

   

  Wanneer je een kraan koopt van Damixa, zeg je ja tegen stijlvol en duurzaam Deens design en kies je bewust voor een product waarbij wij grote inspanningen hebben gedaan om het logisch en praktisch in gebruik te laten zijn.

   

  Dat Damixa erin geslaagd is om functionaliteit en design te combineren is gebleken uit het feit dat Damixa de laatste jaren meerdere design awards heeft ontvangen. De serie A-Pex heeft onlangs de vierde award ontvangen, wat het de meest succesvolle serie van Damixa ooit maakt.

   

  De afgelopen jaren is het onderwerp duurzaamheid steeds belangrijker geworden; Damixa gaat hierin mee. Dit is de reden waarom de nieuwe Fern serie een unieke actieve waterbesparende functie heeft, waarmee je zelf kunt bepalen of en wanneer je water wilt besparen.

  Onze populaire Clover serie wordt op hetzelfde moment uitgebreid met groene edities, die nog beter geschikt zijn voor de toenemende eisen binnen de projectmarkt.

   

  www.damixa.be

 • DAXIMA
 • DETREMMERIE

  DETREMMERIE

  Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteits badkamermeubelen. Detremmerie isruim 75 jaar actief in de productie van kwalitatieve meubelen en weet steeds de markt te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes.

  De volledige productie vindt in België plaats. Het bedrijf weet een goede balans te vinden tussen de modernste productiemethodes en vakmanschap. Kwaliteit en service zijn onze peilers en we zijn trots te melden dat wij enkel met Europese onderdelen werken.

  www.detremmerie.be

 • DURAVIT

  DURAVIT

  De traditie van het merk Duravit. Ook een onderneming die prat gaat op zijn eeuwenlange traditie, is ooit eens ‘klein begonnen’, was ooit een nieuwkomer op de markt, ja, een avonturier
  die nieuwe wegen bewandelde. Zoals Georg Friedrich Horn, die in 1817 in Hornberg in het Zwarte Woud een aardewerkfabriek oprichtte die zich aanvankelijk geheel op de productie van serviesgoed concentreerde. De uitbreiding van het assortiment met sanitairproducten legt de grondslag voor het latere succes: in 1956 wordt overgegaan van de productie van aardewerk op die van porselein, en in 1960 maakt de sanitairwereld kennis
  met een nieuwe naam: Duravit. Op dit moment is de firma Duravit AG een internationaal opererende groep met 10 productielocaties waar wereldwijd ruim 5000 medewerksters en medewerkers werkzaam zijn.

 • FLAMANT

  FLAMANT

  Les collections de Flamant proposent une multitude de styles et permettent de donner naissance à des designs divers et variés. Du classique, du country et du Gustavien au rétro moderne en passant par le design urbain contemporain, Flamant mêle le passé et le présent dans une parfaite harmonie, mélange de tradition, d'innovation, de simplicité et de design. Le résultat est une grande collection de produits très divers, qui permettent de créer un intérieur très personnel : voilà l'essence même de Flamant.  http://www.flamant.com/

 • GEBERIT

  GEBERIT

  Als mondiaal georiënteerde onderneming is Geberit de Europese marktleider in de sanitaire technologie. Sinds de oprichting in 1874 behoort het bedrijf tot de pioniers van deze bedrijfstak en geldt als een echte trendsetter op het gebied van complete systeemoplossingen.

  Geberit heeft verkooporganisaties in 41 landen. Het zwaartepunt van de omzet ligt in de Europese hoofdmarkten met sterke groeimogelijkheden in Centraal- en Oost-Europa, Frankrijk, Groot-Brittannië, Scandinavië, Noord-Amerika, China, India en Zuidoost-Azië. De markten in Azië en Noord-Amerika worden bewerkt met producten die aan de regionale behoeften aangepast zijn. Hiervoor zijn er lokale competentiecentra in Shanghai (China) en in Chicago (VS) opgericht. De onderneming exploiteert 16 productielocaties in zeven verschillende landen. De belangrijkste productieondernemingen bevinden zich in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

  Het productenassortiment is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovaties. Het omvat de divisies sanitaire systemen (installatiesystemen, spoelreservoirs en binnenwerk, automatische kranen en spoelsystemen, afvoergarnituren, douche-wc) en leidingsystemen (afvoer- en toevoersystemen). Geberit producten zijn innovatief en milieu-efficiënt, hebben een lange levensduur en bieden zowel voor onze klanten als voor eindconsumenten vele voordelen. De onderneming heeft in het jaar 2011 in de 25 eigen opleidingscentra in Europa en overzee, circa 30.000 installateurs maar ook architecten opgeleid om te werken met Geberit producten en softwaretools.

  www.geberit.be

 • GEDY
 • GEESA
 • GROHE

  GROHE

  De badkamer is nu een plek voor verjonging en relaxatie - een echt verwenoord. Of het nu voor een vlugge verkwikkende douche in de morgen is of een lang, uitgebreid bad in kaarslicht 's avonds: ons uitgebreid badkamergamma met kranen, douches en accessoires maken het mogelijk om de badkamer van je dromen te creëren.

   

  Door de combinatie van een hoogstaande technologie met adembenemend design, kan GROHE zorgen om alle elementen in je badkamer te verbeteren.

   

  Een uitgebreid gamma van doucheoplossingen, accessoires enbedieningsplaten maken de kraancollectie compleet. Zo creëer je een samenhangend design in je badkamer.

  www.grohe.be

 • GROHE RED BLUE
 • GROHE SPARE
 • HANSA
 • HANSGROHE

  HANSGROHE

  Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

  Waarom Hansgrohe?

  Kwaliteit Made in Germany
  Wij vervaardigen duurzame producten overwegend in Duitsland

  Water besparen
  Als Green Company gaan wij voor een duurzame omgang met grondstoffen

  Design en designers
  Met prijzen bekroond: de creatieve ideeën van wereldwijd succesvolle designers

  Welke mengkraan bij welke wastafel?
  Technisch en optisch getest: topcombinaties van mengkraan en wasbekken

  Garantie
  De fabrieksgarantie van vijf jaar biedt zekerheid op lange termijn

  BANIO garandeert u de laagste prijs!

  www.hansgrohe.be

 • HANSGROHE SPARE
 • HEWI
 • HÜPPE

  HÜPPE

  HÜPPE. Original made in Germany.

  Vanaf het begin had de naam HÜPPE een voortreffelijke reputatie onder de Duitse traditionele ondernemingen. De weg naar het huidige internationale formaat was daarbij altijd gebaseerd op compromisloos kwaliteitsbewustzijn. Toen HÜPPE in 1966 de eerste echte douchewand ontwikkelde, ontstond een volledig nieuw marktsegment. Nog steeds blijven we onverstoorbaar ons stempel zetten en voortdurend onze marktpositie vergroten – met hoogwaardige componenten en toonaangevend design. Kies voor HÜPPE en u kunt op innovatieve techniek en meer dan 120 jaar ondernemingsgeschiedenis vertrouwen. We slaan steeds weer nieuwe mijlpalen.

  www.hueppe.com

 • IA

  IA

 • IDEAL STANDARD

  IDEAL STANDARD

  WIJ BRENGEN BADKAMERS TOT LEVEN

  De badkamer is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Het is een ruimte geworden waar je een glaasje drinkt, waar je ontspant, je omkleedt, je verfrist en herbront. Een ruimte die niet langer enkel functioneel is, maar ook als leefruimte wordt beschouwd.


  www.
  idealstandard.be

 • KALDEWEI
 • KERAMAG/GEBERIT

  KERAMAG/GEBERIT

  Keramag Design weerspiegelt de inspanning van een sterk merk voor de creatie van bijzondere producten. Badkamercollecties die ontwikkeld zijn om te voldoen aan de allerstrengste eisen bewijzen dat het bedrijf traditioneel zelfs oog heeft voor het kleinste detail. Keramag Design staat voor een geweldige uitstraling, persoonlijkheid en kwaliteit, net als voor tijdloos design dat iedere kortstondige trend moeiteloos overleeft.

  Achter deze grote ambitie schuilt een innovatieve, vakkundige onderneming met een lange traditie en de heldere merkbelofte: „Wij creëren blijvende waarde“. Voor Keramag betekent dat al sinds meer dan 100 jaar de ontwikkeling van producten die blijvend overtuigen door topkwaliteit en hoogwaardig design, met de wensen van de gebruiker altijd centraal.

  Met dit bewustzijn voor waarden is Keramag uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende Duitse producenten op het gebied van hoogwaardige badkamers en beantwoordt ook binnen de internationale Sanitec Group grensoverschrijdend aan de allerhoogste eisen.  www.keramag.com

 • KINEDO
 • LAUFEN

  LAUFEN

  Même si la perfection du savoir-faire a toujours été la marque de fabrique des produits LAUFEN, le design est également particulièrement soigné. Depuis plusieurs décennies, LAUFEN a travaillé avec succès en collaboration avec des architectes et designers de renom. Dans le développement des concepts de nouvelle salle de bains, les attentes du designer sont comblées par l’expérience et la précision des fabricants, des développeurs de produits et des techniciens.

  L’objectif partagé: modeler les matériaux élégants de façon intelligente et pragmatique tout en maximisant leur esthétisme, en minimisant l’impact sur l’environnement et en utilisant les ressources avec parcimonie. La gamme de produits de la société est de plus améliorée par des développements matériels innovants grâce à la production d’une porcelaine presque blanche permettant des rayons plus petits et une apparence plus fine. Cette interaction des concepts créatifs et un processus de fabrication précis utilisant une technologie moderne permettent d’envisager la salle de bains comme un environnement, une composition intelligente de la somme de ces parties.

  Le résultat: une gamme de produits hautement fonctionnelle et esthétique. Du matériel sanitaire aux receveurs de douche, baignoires et systèmes balnéo, en passant par les robinets, les meubles de salles de bains et les miroirs, dans toutes les catégories de prix. Nous utilisons parallèlement notre savoir-faire et notre expérience pour obtenir un grand niveau d’exclusivité, pour répondre sans faille aux souhaits de nos clients. Outre les couleurs supplémentaires, les finitions de surface et les motifs, des lavabos sur mesure pouvant être découpés à la taille requise sont possibles, avec des délais de livraison courts.

  La conception esthétique et la grande qualité de composition des produits LAUFEN ont séduit de nombreux juges internationaux et organisations indépendantes, et des prix ont été remportés par de nombreux produits individuels, des gammes de produits entières et même des showrooms et matériaux innovants.

  www.laufen.be

 • NOVELLINI

  NOVELLINI

  100% made in Italy

  De productfilosofie van Novellini is gebaseerd op het vergaren van kennis over de werkelijke behoeften van de klant, om daarna oplossingen te bedenken die hier het best op aansluiten.

  De productie en assemblage van douchewanden, douchebakken, baden, whirlpools, complete douchecabines en douchepanelen. 

  www.novellini.be


 • OPERA
 • PAFFONI

  PAFFONI

  Paffoni is een Italiaanse fabrikant en marktleider van kraanwerk voor badkamer en keuken met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. Het assortiment bestaat zowel uit standaard als design kranen.

  Paffoni beschikt over een uitgebreid gamma ééngreepskranen, mengkranen en thermostatische kranen alsook over de bijpassende accessoires.

  Het Paffoni-kraanwerk is gecontroleerd en goedgekeurd door Belgaqua, de Belgische Federatie voor de Watersector die waakt over de kwaliteit van het drinkwaternet.

 • PAFFONI FONTE
 • PELIPAL
 • PELIPAL-BLOK
 • PONSI
 • Puris
 • RIHO

  RIHO

  RIHO levert met eigentijdse Sanitair-producten in een uitzonderlijk design een bijdrage
  aan de hedendaagse badcultuur. RIHO is een Europees product van internationale allure.
  Vanuit verkoopvestigingen in België, Duitsland, Tsjechië, Polen en Hongarije bedienen wij
  onze afnemers met een breed scala aan baden, whirlpools, stoomcabines, badmeubelen
  en glaswanden. RIHO produceert haar producten veelal in eigen beheer.
  Bovendien beschikt RIHO over een jarenlange internationale kennis op het gebied van sanitair.
  Onze ervaring in productontwikkeling wordt ingezet om op de wens van de afnemer te anticiperen en tegelijkertijd een hoogwaardig product af te leveren.

  www.riho.com

 • ROCA

  ROCA

  Over ons Wij zijn een wereldwijde referentie als het gaat om de ontwikkeling van badkamers

  Een wereldwijd bedrijf

  Een wereldwijd bedrijf

  Bijna honderd jaar geschiedenis om wereldwijd een referentiepunt te worden

  Onderscheidingen

  Onderscheidingen

  Onderscheidingen ter erkenning van de prestaties van Roca op het gebied van ontwerp, duurzaamheid en innovatie

  Referentieprojecten

  Referentieprojecten

  De producten van Roca zijn te vinden in de meest vooraanstaande en iconische gebouwen wereldwijd
 • SANIJURA

  SANIJURA

  In het begin van de vorige eeuw  heeft Henri Liégon (ambachtsman en houtbewerker)  in Champagnole het historische bedrijf opgericht. De Knowhow van een gekwalificeerde ambachtsman met de grondstoffen binnen handbereik, deze stad in de “Franche-Comté” aan de rand van de Hoge Jura heeft alles bij de hand om zich daar te vestigen. De activiteit ontwikkelt zich en in 1931 neemt de zoon van de oprichter, Bernard Liègon, de touwtjes over in het familiebedrijf, hij optimaliseert de productie en specialiseert zich in houten voorwerpen (met name speelgoed).

  De bekwaamheid van het bedrijf maakt het mogelijk om de oproep van een aanbod voor een concept van apothekerskastjes in hout, in beweging gezet door de de laboratoria ASPRO, binnen te halen. Het bedrijf rust zich uit met nieuwe industriële machines en creeërt zijn merk : SANIJURA.

  Met deze naam lanceren zij zich op de markt van de badkamer en stellen een compleet innovatief concept voor ; de toiletkast met opbergruimtes. In 1977 neemt Dominique Liègon, kleinzoon en zoon, de directie van SANIJURA over en ontwikkelt dit industriële werktuig.

  Daarna wordt het bedrijf in 1994 een filiaal van de grote Amerikaanse groep KOHLER en in 2003 worden zowel SANIJURA als JACOB DELAFON de merken van de nieuwe eenheid KOHLER France.

   

 • SANIMAR
 • SEALSKIN
 • SFA

  SFA

 • SLEURS
 • VIEGA
 • VILLEROY & BOCH

  VILLEROY & BOCH

  Beleef de diversiteit van de badkamercollecties

  Sinds 1748 slaagt Villeroy & Boch er voortdurend in om zijn innovatiecultuur in de praktijk te brengen en elke visie werkelijkheid te laten worden. Maak kennis met de buitengewoon innovatieve ideeënwereld vol keramiek, acryl en Quaryl® voor uw badkamer van Villeroy & Boch, die u zal betoveren. Wij nodigen u hartelijk uit om een overzicht van de aantrekkelijke collecties te bekijken. Laat u inspireren door de veelzijdige collecties en haal uit uw woonbadkamer wat er in zit. 

  Variërende collecties – duurzame schoonheid

  Wat uw favoriete stijl ook is, Villeroy & Boch heeft de passende badkamerinrichting voor de realisering van uw droombadkamer. Of ze nu strak, tijdloos elegant of romantisch zijn, de decoratieve collecties van Villeroy & Boch zullen u onmiddellijk aanspreken.

  http://www.villeroy-boch.be

 • ZEHNDER