Lijst van producten op merk GROHE RED BLUE

GROHE Blue®
Chilled & Sparkling

Ultieme verfrissing

We hebben de luxe dat ons drinkwater direct uit de kraan komt. De meesten van ons gebruiken kraanwater om eten te koken en koffie of thee te zetten. Maar als we een glas water willen, kiezen we toch meestal voor mineraalwater uit flessen. Niet echt praktisch en zeker niet milieuvriendelijk. Investeer in een GROHE Blue® watersysteem en je hebt op ieder moment direct de beschikking over heerlijk gefilterd water.

GROHE Blue® Chilled & Sparkling combineert de moderne designkraan met een hoogwaardig filter, maar hij blijft net zo makkelijk in gebruik als een gewone keukenmengkraan. De rechtergreep van de kraan is voor het normale koude, warme en gemengde water. De linker greep met de gekleurde LED-display gebruik je om het koolzuurgehalte van het gefilterde en gekoelde water te regelen.

De kraan is afgewerkt met GROHE StarLight® chroom. Door de twee aparte waterkanalen in de uitloop komt het gefilterde water nooit in aanraking met het ongefilterde water. 

GROHE Red®

Eén kraan voor koud, warm en kokend heet water.

Eén kraan voor koud, warm én kokend water! Dat design en techniek goed samengaan, bewijst GROHE met GROHE Red®. Een unieke innovatie die op ieder moment koud water, warm water en kokend water kan produceren. Pasta en thee waren nog nooit zo snel klaar. Waterkokers zijn vanaf nu overbodig, met een forse ruimtebesparing op het werkblad in de keuken als resultaat.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.