Lijst van producten op merk SANIJURA

In het begin van de vorige eeuw  heeft Henri Liégon (ambachtsman en houtbewerker)  in Champagnole het historische bedrijf opgericht. De Knowhow van een gekwalificeerde ambachtsman met de grondstoffen binnen handbereik, deze stad in de “Franche-Comté” aan de rand van de Hoge Jura heeft alles bij de hand om zich daar te vestigen. De activiteit ontwikkelt zich en in 1931 neemt de zoon van de oprichter, Bernard Liègon, de touwtjes over in het familiebedrijf, hij optimaliseert de productie en specialiseert zich in houten voorwerpen (met name speelgoed).

De bekwaamheid van het bedrijf maakt het mogelijk om de oproep van een aanbod voor een concept van apothekerskastjes in hout, in beweging gezet door de de laboratoria ASPRO, binnen te halen. Het bedrijf rust zich uit met nieuwe industriële machines en creeërt zijn merk : SANIJURA.

Met deze naam lanceren zij zich op de markt van de badkamer en stellen een compleet innovatief concept voor ; de toiletkast met opbergruimtes. In 1977 neemt Dominique Liègon, kleinzoon en zoon, de directie van SANIJURA over en ontwikkelt dit industriële werktuig.

Daarna wordt het bedrijf in 1994 een filiaal van de grote Amerikaanse groep KOHLER en in 2003 worden zowel SANIJURA als JACOB DELAFON de merken van de nieuwe eenheid KOHLER France.

 

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.